Wekelijks meerdere promo´s aan de laagste prijs!

 • Philips 55PDL8908S Led Full-HD Smart Wi-Fi
 • Promoprijs : 1750 €

 • Weer eens de laagste prijs . kijk en vergelijk aub.

 • Philips 55PDL8908S/12

  Deze prachtige 3D tv van 55 inch - 139 cm wordt geleverd inclusief 2 x een actieve 3D bril en een muurbeugel. Deze tv is o.a. voorzien van 4 x HDMI-ingangen, 3 USB-ingangen, Perfect Pixel HD en WiFi Miracast. Ervaar een wereld vol content met deze Smart LED 3D-TV. Geniet van een krachtig LED-beeld in Full HD en van de eindeloze mogelijkheden van Smart TV Premium met meeslepend Ambilight. Dankzij de optimale 3D-beleving gaat u helemaal op in de actie! Ongeevenaarde prestaties zit hem in de details. Met DLNA kun je je PC of smartphone of tablet met uw TV verbinden. De tv wordt ook geleverd met een toetsenbord aan de achterkant van de afstandsbediening. Met de geïntegreerde Wi-Fi op uw Philips Smart-TV maakt u snel en eenvoudig verbinding met uw thuis-netwerk en ontsluit en deelt u draadloos een wereld aan informatie en programma's. Als u een USB-schijf aansluit kunt u een programma onderbreken en opnemen als deze wordt uitgezonden via een digitale zender. Bestel deze tv nu voordelig bij Plasmavisie.

  Ambilight Spectra 3 XL

  Geef uw kijkervaring een nieuwe dimensie met Ambilight Spectra 3 XL. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm groter doordat vanaf de achterkant van de TV aan beide zijden en van de bovenkant een gloed op de muur wordt geprojecteerd. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid aan van het licht, zodat dit past bij het TV-beeld. Dankzij de wandadapter is de lichtkleur perfect, ongeacht de kleur van uw muur. Deze tv past het licht aan de hand van de kleur van de muur aan. Door deze technologie kijkt u rustiger en lijkt het beeld groter op de Philips 55PDL8908S.

  1400 Hertz PMR

  Met 1400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) worden actiebeelden haarscherp en glashelder weergegeven. De nieuwe PMR-norm van Philips omvat de combinatie van visuele effecten als de hoogste vernieuwingsfrequentie, Perfect Natural Motion en een unieke verwerkingsformule. Het resultaat is ongekend scherpe bewegingen, hoe snel de actie ook is. Deze unieke videobewerking is het gecombineerde resultaat van: het aantal frames per seconde, de vernieuwingsfrequentie van elk frame, perfectie in dimvermogen en achtergrondverlichtingtechnologie. Een hogere PMR draagt ook bij aan een hoger contrast.

  CI+ gecertificeerd

  Dit model is voorzien van de Nederlandse software voor de Nederlandse markt en dus geschikt voor UPC, Ziggo, Canal Digitaal, KPN digitenne of een andere digitale TV aanbieder. Deze TV is CI+ geschikt voor alle digitale TV aanbieders. Dit betekent wanneer je in het gebied woont van UPC of Ziggo of een andere digitale TV provider, je met een smartcard en module direct digitaal tv kunt kijken op je Philips tv zonder aparte digitale ontvanger! U bedient dus alles met maar 1 afstandsbediening.

  Ingebouwde WiFi

  Met de geïntegreerde Wi-Fi op uw Philips Smart-TV maakt u snel en eenvoudig verbinding met uw thuis-netwerk en ontsluit en deelt u draadloos een wereld aan informatie en programma's.


  Eenvoudig berichten sturen met het toetsenbord op de afstandsbediening

  Neem het heft in handen. Onze intuïtieve afstandsbediening heeft alle gebruikelijke voordelen als cursortoetsen, volumeregeling en snelkoppelingstoetsen. Draai het afstandsbediening om en voer in alle situaties gemakkelijk tekst in met het complete toetsenbord. Maar het mooiste van alles is nog wel dat onze afstandsbedieningen een gyroscopische sensor hebben, waarmee onder en boven worden onderscheiden. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat u per ongeluk van kanaal wisselt als u een bericht verstuurt.


  Smart TV

  Met Smart TV heb je toegang tot vele online extra's zoals het huren van films, browsen over het web en vele bekende apps als Twitter en Facebook om zo altijd in contact te blijven met je vrienden en familie. Met Simply Share kun je eenvoudig en snel je foto’s, muziek en video's delen met je vrienden op het grote scherm van je tv. Je kan het gemakkelijk vanaf je smartphone, tablet of pc op je televisie zetten, volledig draadloos!


  Philips MyRemote App

  Met de Philips MyRemote app kan je de televisie bedienen met je tablet of smartphone. Met deze app kan je eenvoudig zappen en het volume regelen. Browsen op het web gaat met de Philips MyRemote app nog sneller. Door gebruik te maken van je toetsenbord gaat tekst invoeren nog gemakkelijker. Met de Philips MyRemote app wordt televisie kijken nog gemakkelijker op de Philips 55PDL8908. Gebruik de App voor muziek, films en bestanden over te brengen naar uw TV of met 1 tikje de TV-gids oproepen en informatie over de programma's te lezen en de tv op een bepaalde zender te zetten.


  Passief 3D en 2D naar 3D convertor

  Geniet urenlang van kijkcomfort dankzij de passieve 3D-technologie die hoge kwaliteit levert, trillingsvrij en met minder spookeffecten. Zet 2D-inhoud om in levendige en onberispelijke 3D-beelden. De stijlvolle, lichtgewicht 3D-bril is aangenaam om te dragen en vereist geen batterijen. Bekijk nog meer in 3D. In deze Smart TV zit een speciale technologie ingebouwd, die 2D-films converteert en ze weergeeft in 3D. Zelfs uw oude bekende content wordt nu nog veel meer indrukwekkender dan ooit tevoren weergegeven. U kunt elke bron van 2D naar 3D converteren. Uw dvd's of als u een programma of film kijkt op tv.

  Dual Core Processor

  De huidige smart tv's bieden steeds meer mogelijkheden en daarom is er in deze tv een Dual Core processor verwerkt. Deze supersnelle processor is bijna twee keer zo snel als de vorige generatie en daardoor is deze Smart TV supersnel in het gebruik. U kunt sneller Mutlitasken en sneller internetten met de ingebouwde webbrowser. U kunt dus lekker snel schakelen tussen Apps en TV-programma's en websites.


  Miracast

  Kijk wat u wilt, waar u wilt, wanneer u wilt. Kopieer het scherm van uw apparaten en geef het op het grote scherm weer. Deel je foto's die u op uw smartphone of laptop e.d. hebt. Gemakkelijk aan te sluiten en geschikt voor meerdere apparaten.


  Pixel Precise HD

  We hebben voortgebouwd op ons succesvolle Pixel Plus en hebben de HD-beeldkwaliteit naar een hoger plan gebracht. De Super Resolution technologie met 4 biiljoen kleuren levert de beste Full HD TV beeldkwaliteit, ongeacht de inhoud. Dus of u nu een onlinevideo bekijkt of een Blu-ray HD-film, u zult er altijd van genieten.

  GARANTIE : 2 jaar aan huis hersteld.   Info : 0486.15.15.72

© Weekpromo.be | Webdesign Webspice