Wekelijks meerdere promo´s aan de laagste prijs!

 • LG 49UB830 Led Ultra Full-HD 4K124 cm 3D Smart
 • Promoprijs : 675 €

  • en Ultra Full-HD  ( 4K )TV van 124 cm aan deze prijs !!! . 

   Wij verbazen niet alleen de Europeanen met onze prijs maar nu wel héél de wereld. 

   Niemand doet beter. Weekpromo. de goedkoopste winkel met service en dienst na verkoop . Info: 0486.15.15.72

   Voor snelle beslissers ze gaan vliegen.

  • LG 49UB830 Led ULTRA FULL- HD (4K ) . 3D Smart.

 • it is een 49 inch - 124 cm 4K Ultra HD tv. De tv is 900 Hertz en heeft een een H14 UHD processor. Met een module van Ziggo, UPC, Canal Digitaal of KPN digitenne kunt u digitaal tv kijken en de tv bedienen met maar 1 afstandsbediening. Verkrijgbaar bij Plasmavisie. Met het chique ontwerp van LG heeft de tv een smalle omlijsting wat zorgt voor een stijlvolle afwerking. Profiteer van een schat aan populaire streaming entertainmentopties en applicaties. Met LG Apps en Premium Content beschikt u over een volledige reeks hoogwaardige lifestyle-applicaties, interactieve games en VOD-services, ontworpen voor individueel en gezinsentertainment. Met een indrukwekkende contrastverhouding zorgt de LG LED Plus backlight technologie met Micro Pixel Control voor kristalheldere beelden, diepere zwart-tonen en de meest realistische kleuren die momenteel mogelijk zijn.

   

  Kenmerken 49UB830V weekpromo :


  • 49 inch = 124 cm - 900 hertz

  • Ultra HD televisie

  • 20 watt geluidsvermogen

  • Resolutie: 3840 x 2160 pixels

  • Magic Remote Controller

  • CI+ geschikt

  • Ultra Clarity

  • IPS panel

  • Virtual Surround Plus

  • H14 UHD processor

  • Tru-ULTRA HD Engine

  • Netflix op je TV

   

  CI+ gecertificeerd

   

  Dit model is CI+ geschikt voor UPC, Ziggo, Canal Digitaal, KPN digitenne of een andere digitale TV aanbieder met module. Dit betekent wanneer je in het gebied woont van UPC of Ziggo of een andere digitale TV provider, je met een smartcard en module direct digitaal tv kunt kijken op je LG 49UB830 tv zonder aparte digitale ontvanger! U bedient dus alles met maar 1 afstandsbediening.


  900 Hertz UCI

   

  Ultra motion Clarity Index is een uitgebreide indicator van de werkelijke helderheid van high-speed bewegingsweergave, die niet slechts uit framesnelheden bestaat. De gedetailleerde backlight scanning, geavanceerde local dimming-technologie en uitmuntende XD-engine van LG verbeteren de helderheid en waarheidsgetrouwheid van snel bewegend beeld en dragen daarmee bij aan een uitstekend resultaat. De krachtige processor berekent tussenliggende beelden voor een vloeiende overgang tussen frames, voor het beste resultaat dat u zich kan wensen op de LG 49 UB 830 V.

   

  LED Plus

   

  Een revolutie in beeldkwaliteit en een ultraplat ontwerp. Met een indrukwekkende contrastverhouding zorgt de nieuwste LG LED-backlight technologie met Micro Pixel Control voor kristalheldere beelden, diepere zwart-tonen en de meest realistische kleuren die momenteel mogelijk zijn.

   

  Virtual surround Plus

   

  Virtual Surround Plus bootst surround sound na en laat het geluid ook van boven komen. Dit 'top-down'-effect geeft je het gevoel dat het geluid recht van boven komt. De nagebootste surround sound zorgt voor een realistisch, driedimensionaal geluid dat van alle kanten komt.

   

  4K Ultra HD en Tru-ULTRA HD-engine

   

  LG ULTRA HD presenteert met trots zijn verbazingwekkende 4k resolutie (8.3 Megapixels) Televisie, Levert uitermate hoge kwaliteit in details in een helder beeld. Het UD TV (Ultra definitie) scherm laat werkelijk vier maal zoveel beeldpunten zien dan je gewend bent van Full HD en zelfs 8 maal zoveel dan HD Televisies. Geniet van de hoogste kwaliteit in beeld. Uiteraard is het beeld erg levendig en helder, zelfs van dichtbij. LG UD 3D TV zal de kijker bevredigen met de vlekkeloze details, die de standaard van visuele weergave nog hoger tillen. Met de ULTRA HD-resolutie kunnen zelfs de kleinste details je niet meer ontgaan. Van een kleine mier te midden van het bos, de zweetdruppels van een atleet, tot de wind die door de bladeren waait. Allemaal beelden die je hiervoor nooit eerder zo gedetailleerd hebt kunnen bekijken. Ontdek een nieuwe wereld en beleef opnieuw vastgelegde dierbare momenten opgenomen met een hoge definitie camera. De Tru-ULTRA HD Engine kun je als de motor van het ULTRA HD-paneel beschouwen, die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de ULTRA HD-upscaler wordt verbeterd. Gewone resolutiebeelden wordt dankzij de engine omgezet naar ULTRA HD-kwaliteit.

   

  IPS Panel

   

  Een IPS scherm garandeert een ongekend grote kijkhoek, zodat je kunt genieten van consistente beelden in ware kleuren, ongeacht van welke kant je ze ook bekijkt. IPS toont minutieus de meest consistente kleur en contrast vanuit elke kijkhoek van alle panelen. IPS-technologie kan de kleurvervorming verminderen en consistentere kleuren leveren, voor elke kleur en vanuit elke kijkhoek. Heldere beelden met soepele kleurovergangen - dat is de LG IPS. Je kunt lang en comfortabel genieten van elke content, of je nu naar een actiefilm kijkt, op internet surft of RPG-games speelt.


  Veel sneller met de H14 UHD processor

   

  De Smart TV’s van LG bieden een verbeterde gebruikerservaring en superieure beeldkwaliteit dankzij de geoptimaliseerde Central Processing Unit (CPU) en Graphic Processing Unit (GPU). Vergeleken met de line-up uit 2013 is LG’s Smart TV line-up van dit jaar veel sneller dankzij de door LG ontwikkelde H14-chip. Nog indrukwekkender is dat de GPU nu zelfs veel sneller is vergeleken met de line-up van vorig jaar. Dit vertaalt zich in zuiverdere beelden voor een nog aangenamere game- en kijkervaring en vlottere multitasking en Smart platform gebruik.

   

  Ultra Clarity

   

  Meer tekst lezen zonder daarbij je ogen te vermoeien. Kleine teksten, regels tussen teksblokken en alineas, of zelfs een kleine punt aan het eind van een regel worden weergegeven op het hoogwaardige scherm met een zeer hoge pixeldichtheid.


  Dual Play en 3D converter

   

  Door middel van een speciale bril kunnen er twee beelden weergegeven worden, waarbij de ene speler een compleet ander beeld ziet dan de andere. Plezier gegarandeerd! Bekijk nog meer in 3D. In uw LG 49UB830 Smart TV zit een speciale technologie ingebouwd, die 2D-films converteert en ze weergeeft in 3D. Zelfs uw oude bekende content wordt nu indrukwekkender dan ooit tevoren weergegeven.

   

  Passief 3D

   

  De LG 49UB830V is voorzien van Passief 3D en kijkt rustiger dan actief 3D en de voordelen bij passief zijn dat je nagenoeg geen crosstalk hebt, geen flikkering in beelden, geen batterijen nodig voor de bril, brillen zijn licht en goedkoop en comfortabeler voor de ogen. De 2 beelden (voor zowel het linker als het rechteroog) worden tegelijkertijd op het scherm getoond. Een volledig beeld ontstaat uit een aantal lijnen: lijn 1 bevat beeldinformatie voor het rechteroog, lijn 2 voor het linkeroog en lijn 3 voor het rechteroog en lijn 4 voor het linkeroog, enzovoort. De gepolariseerde 3D brillen zorgen dat je alleen de even lijnen ziet voor het linker (of rechter) oog de oneven lijnen voor het rechter (of linker) oog. Geniet van een superieure kijkervaring, zonder overlappend of storend beeld


  Comfortabele 3D brillen

   

  De Cinema 3D-technologie van LG maakt een einde aan beeldflikkering van de bril, waardoor u rustig naar 3D-beelden kunt kijken. Waar onze geavanceerde Cinema 3D-bril korte metten maken met flikkerende beelden, voorziet ons Next Generation 3D-panel in heldere, haarscherpe beelden. Geniet van een superieure kijkervaring, zonder de overlappende beelden. Bovendien is dankzij deze 3D-technologie er voor onze brillen geen batterij nodig.

   

  Smart TV

   

  De tv is eenvoudig aan te sluiten via een draadloos netwerk of met behulp van een ethernetkabel. Eenmaal aangesloten op een netwerk biedt de tv nog meer mogelijkheden. Met deze Smart TV kun je eenvoudig je favoriete websites bezoeken, je Facebookpagina bekijken of apps downloaden. De meegeleverde Magic Remote maakt het surfen op internet heel plezierig. De afstandsbediening heeft een scrollfunctie en is te gebruiken als muiscursor. Je hoeft alleen aan te scrollen en te klikken om een app of internetpagina te openen. De LG 49UB830 V is hiernaast ook te besturen met spraak of met gebaren. Met de geoptimaliseerde Smart Share-optie op de Smart TV’s van LG kan je eenvoudig content kopiëren of overzetten van ‘slimme’ apparaten naar de Smart TV. Zo sluit je via diverse draadloze streamingtechnieken, waaronder natuurlijk Wi-Fi, Wireless Display (WiDi), Wi-Fi Direct en Miracast, je apparaat eenvoudig aan op de Smart TV.


  Smart Energy Saving Plus

   

  De LG is niet alleen standaard al heel energiezuinig, maar heeft ook nog een extra functie om stroomgebruik te besparen. Deze functie heet Smart Energy Saving Plus. Met Smart Energy Saving Plus is het mogelijk de tv in standby te zetten zonder dat dit stroom kost. Daarnaast is het mogelijk het scherm uit te zetten, maar wel geluid af te spelen. Zo bespaar je gemakkelijk op je energierekening.

   

  Smart Control met de Magic Remote


  SCROLLFUNCTIE - Zo eenvoudig als de scrollfunctie van een computermuis: scroll het wiel omhoog of omlaag om te navigeren door een website. Zoomscroll op een kaart of navigeer door de kanalen.

  GESTURES - Een klein gebaar biedt je snel toegang tot inhoud: trek een lijn - van links naar rechts - om naar het vorige kanaal, en - teken een V - in de lucht om de content die u onlangs hebt bezocht openen.

  VOICE (spraak): Eenvoudig zoekopdrachten uitvoeren via spraak.

  MUISCURSOR - Zo eenvoudig als het gebruik van de computermuis: middels aanwijzen en een simpele klik selecteert u de toepassing die u wilt openen.


  LG UB830 3D LED 4K Ultra HD serie

   

  De serie van de LG UB830V bestaat uit twee modellen: de 49-inch (124 cm) 49UB830V en de 55-inch (139 cm) 55UB830V. Alle modellen zijn ontworpen volgens het nieuwe LG design en zijn voorzien van een zeer strak ontwerp met een dunne lijst waardoor de TV’s een prachtig slank uiterlijk hebben. Ze bieden film- en videobeelden in een uitmuntende beeldkwaliteit, precies zoals de regisseur het bedoelde. Voor meer informatie neemt u contact op met Plasmavisie.

   

  Garantie: 2 jaar aan huis hersteld .

© Weekpromo.be | Webdesign Webspice