Wekelijks meerdere promo´s aan de laagste prijs!

 • Samsung WW91J6600CWEN 9 kg 1600t/min A+++
 • Promoprijs : 550 €

 • Kijk , vergelijk en overtuig uzelf aub. Nergens maar dan ook nergens vind u dit top wasmachine aan deze prijs.

  Weekpromo de goedkoopste winkel van Belgie en zelfs heel Europa.

  Weekpromo : 0486.15.15.72

 • Productbeschrijving WW91J6600CW/EN Samsung

  Onze EcoBubble technologie maakt het mogelijk om extra te besparen op het energieverbruik.
  De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden.

  Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af. Hij reinigt je kleding snel en krachtig met de speciale Speed Spray-functie en een verhoging van de centrifugesnelheid.

  Met een druk op de knop activeer je de BubbleSoak-technologie, die hardnekkige vlekken zonder problemen verwijdert. Jouw wasgoed wordt weer perfect schoon.

  De motor met digitale invertertechnologie is zuiniger dan ooit met energie, maakt minimaal geluid en gaat bijzonder lang mee. Niet voor niets krijgen we een certificering voor een levensduur van 20 jaar. Van ons krijg je dan ook 10 jaar garantie.

  Maak kennis met de nieuwe Crystal Gloss-deuren, in doorzichtig wit of oceaanblauw. Perfect zicht op je wasgoed, dat achter veilig en stevig glas in alle stilte wordt gewassen. Handig: het handvat zit 45 graden hoger, zodat je de deur eenvoudig kunt openen.

  Met Smart Check houdt je smartphone een oogje in het zeil. Is er een probleem, dan zie je dat via de handige app. Zo bespaar je tijd en vermijd je kosten voor een monteur.

  De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de trommel schoon blijft, zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Als je zelf iets moet doen, krijg je daarvan automatisch een melding.

  Het Quick Wash programma is de perfecte oplossing voor een druk leven. Het reinigt licht bevuilde was snel en efficiënt, zodat jij meer tijd voor jezelf hebt.

  De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat net zo voorzichtig om met jouw waardevolle kleding als je zelf zou doen. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de kleinere watergaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.

  Eigenschappen WW91J6600CW/EN Samsung

  Algemeen weekpromo 0486.15.15.72
  Trommelinhoud :9 kg
  Zwiersnelheid (max) :1600 t/min.
  Type :Frontlader
  Programma's
  Snel :
  Wol :
  Eco :


  Fijne was :
  Donker wasgoed :
  Baby :
  Uitvoering & Design
  Motor :Digital Inverter
  Milieuvriendelijkheid
  Energieklasse :A+++ Garantie 2 jaar aan huis hersteld . Info: 0486.15.15.72
© Weekpromo.be | Webdesign Webspice