Thalisca Holding BVBA

Losting 18
3221 Nieuwrode
Email: info@weekpromo.be

Telefoon: +32 486 15 15 72
Ondernemingsnummer: BE 0500 856 233

ING rekening: BE 29 3631 1430 7264
BIC Code: BBRUBEBB


Weekpromo is een Belgisch betrouwbaar bedrijf waarvan onze mensen meer dan 15 jaar actief zijn in de aankoop en distributie op de Europese markt van elektro, TV, video, huishoudartikelen, speelgoed, witgoed, elektrisch materiaal, gereedschap, muziekinstrumenten, fietsen, meubels, uurwerken en tevens handelsbemiddeling van onder licentie houdende goederen. Wij houden ons correct aan de wettelijke garantie periode vastgelegd door Europees recht en dit in het bijzonder bepaald door de lidstaat Belgie. Hetzij: een periode van 24 maanden hetzij anders bepaald en overeengekomen door beide partijen. Wij zijn gehouden aan de wettelijke termijn van 14 dagen bedenktijd en verbinden ons ertoe de eventuele voorschotten of sommen correct terug te betalen onder de wettelijk bepaalde voorwaarden en dit naar Belgisch recht. Goederen die reeds geleverd zijn moeten in originele verpakking terug worden bezorgd. Goederen moeten altijd opgehaald worden en in ontvangst worden genomen, dit na goedkeuring van de consument en akkoord over de aangekochte en geleverde goederen.

Wij kopen alle merk producten binnen de Europese gemeenschap in het land dat ons de meest aantrekkelijk prijs bied. Zo kunnen wij altijd perfecte service verlenen en u de originaliteit garanderen van dit product. Dus geen namaak!
Eveneens zijn wij grote importeur van goederen uit China of andere oosterse landen waar wij door onze aankoopvolumes met containers de beste prijzen kunnen garanderen. Wij bieden u wekelijks minimum 1 product of meerdere aan die wij verkopen aan een scherpe prijs tot uitputting voorraad.

Wij streven naar een kwaliteitsproduct met garantie en een persoonlijke aanpak. Wij kopen onze merk producten en goederen aan binnen de Europese gemeenschap waardoor die altijd een heel sterke concurentiele marktpositie houden ten opzichte van andere landen. Alle toestellen vallen onder de Europese garantie voorwaarden van de fabrikanten volgens het land van verkoop dus Belgie. Alle prijzen zijn inclusief Belgische BTW. Grote toestellen worden binnen garantie periode aan huis hersteld en dit volgens de instructies van de Europese distributiecenters per land.

Onze aankoop en verkoopvolumes zijn groot waardoor de winstmarge heel beperkt is. Onze accommodatie blijft heel gewoon, in plaats van een winkel hebben wij in België een magazijn en enkel in Holsbeek kan u de producten komen ophalen. Om veiligheidsreden wordt er in Nieuwrode geen stock opgeslagen en enkel de bestelde producten worden daar dagelijks aangevoerd van ons centraal magazijn. Zeer lage bedrijfskosten is een must. Belangrijk is dat sommige mensen internet verkoop soms wantrouwen daarom kan u bij ons de goederen komen ophalen of somoogste goederen bij u thuis geleverd krijgen mits betaling. Vraag hiervoor onze voorwaarden en prijzen aan via info@weekpromo.be U ziet zelfs wat u koopt.